duminică, 24 februarie 2013

                     Nonformal total in comuna Viziru
-aprilie 2013- Proiectul -Treburi vechi la vremuri noi !-al Asociatiei Clubul de turism Proilavia Braila-proiect finantat de Comisia Europeana, programul Tineret in Actiune,Initiative ale tinerilor- modulele- Lucru in echipa si Educatie antreprenoriala.
Am petrecut momente nemaipomenite, intr-un stil  nonformal, cu multe jcouri,energizere,aplicatii practice in aer liber. Trainerii modulelor-Manuel si Gianina- au energizat tinerii prin stilul si modul de abordare al temelor propuse. Gabi-coordonator proiect si Brandusa-cercetator etnografie si folclor-din partea partenrului Muzeul Brailei au venit cu idei, au participat activ si au creat o atmosfera foarte buna si propice proiectului.
Toti tinerii s-au implicat activ, au constientizat faptul ca este o oportunitate sa beneficieze de un asemenea proiect de tinert, nonformal si european, chiar la ei in localitate !!! Pentru ca nu multe proiecte se deruleaza in mediul rural.

 
 
 
 


 
            Asociatia Clubul de turism Proilavia Braila organizeaza in data de
26 februarie 2013, ora 11:30, la restaurantul Dreams din Braila, Piata Traian nr.7 (vis-a-vis de Hotelul Traian), conferinta de presa si lansarea oficiala a proiectului „Treburi vechi la vremuri noi !". Va asteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu